Birou de mediator de succes din Bucuresti

Birou de mediator de succes din Bucuresti

Propunand o formula traditionala de interactiune cu publicul si de abordare a individualitatii conflictelor in care sunteti antrenati, biroul de mediatori din Bucuresti Sorin Ovidiu Anghel va pune la dispozitie experienta si portofoliul unui colectiv specializat, care a creat un trend particular in cultura autohtona a medierii.

Mizand pe revendicarea medierii ca modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, colectivul nostru si-a construit succesul prin parteneriatul indelungat cu grupurile tinta si cu clasele de clienti care au regasit, in oferta serviciilor noastre, privilegiul eficientei si al confidentialitatii.

Oferind costuri simplificate prin raportare la cele administrate de instantele de judecata, solutionari rapide si flexibile ale conflictelor, cadre private care asigura demnitatea persoanei, precum si neutralitatea unui proces favorabil tuturor partilor implicate prin insasi natura lui, colectivul nostru de mediatori din Bucuresti a construit reputatia unui birou de profesionisti care s-a distins in randul pietei de profil prin costuri echitabile.

Dialogul cu membrii colectivului nostru este unul interactiv si adaptat exigentelor dumneavoastra, atat in problemele aferente diferitelor materii ale dreptului, cat si in privinta aspectelor temporale implicate si gestionate de aceasta dimensiune.

De-a lungul vremii, prin « succes » am asumat o strategie operationala de procurare a avantajelor oferite tuturor partilor mediate in diferite contexte juridice si civile, mizand pe colaborari ulterioare si pe o buna familiarizare a acestora nu doar cu instrumentarul de solutionare a conflictelor existente, cat si pe cel de ocolire a potentialelor conjuncturi similare.

Eficienta, perseverenta, transparenta si profesionalismul consumat intr-o mobilitate teritoriala, dialogica si contextuala ne-au ingaduit sa consumam, in timp, reputatia unui birou de mediator de succes din Bucuresti !

CBCIRSM
Romania SanMarino
Stiinte Juridice
Stiinte juridice
Avocat Anghel
Avocat Anghel
Fundatia Folk Art
Fundatia Folk Art