„Procesul” de mediere pe intelesul tuturor

"Procesul" de mediere pe intelesul tuturor

Este un process conventional, de ocolire a instantei de judecata prin recurs la o mediere neutra, impartiala, condusa de un tert, in calitate de expert.

Mediatori din Bucuresti, inscrisi in Biroul de Mediere Sorin Ovidiu Anghel, va prezinta, in cateva cuvinte, « procesul » de mediere pe intelesul tuturor, considerand necesara si facila totodata cunoasterea urmatoarelor aspecte :

 

  1. Procedura voluntara a medierii, prin antrenarea libera a partilor
  2. Negocierea asistata, mediatorul fiind factorul neutru al intregului proces
  3. Solutionarea apartine mutualei intelegeri a partilor, nefiind dirijata si impusa de mediator
  4. Implicatii materiale reduse, prin simplificarea costurilor, suportate in mod egal de toate partile implicate
  5. Rezultatul medierii este de tip win-win, castig de ambele parti, in vreme ce rezultatul obtinut in instanta este intotdeauna favorabil doar uneia dintre parti
  6. Rapiditatea mecanismului- intre 2 ore si 3 luni
  7. Garantarea mediului confidential, neafectand moral partile implicate
  8. Absenta caracterului formal si oficial, prin absenta regulilor privind administrarea dovezilor si a marturiei partilor

In aceasta maniera, simplu si eficient, luati contact cu particularitatile mediului specific medierii, pe care procesul de mediere Bucuresti il situeaza sub exercitiul unei echipe de profesionisti, adresandu-se problemelor si conflictelor dumneavoastra prin experienta, tact si confidentialitate.

Echipa de mediatori din Bucuresti de care dispunem este deschisa mobilitatii si colaborarilor din diferite contexte si locuri, analizand individualitatea conflictului in care sunteti antrenati in timp util, concentrat, prin investirea celor mai bune resurse materiale si umane in domeniu.

CBCIRSM
Romania SanMarino
Stiinte Juridice
Stiinte juridice
Avocat Anghel
Avocat Anghel
Fundatia Folk Art
Fundatia Folk Art