Recuperarea debitelor pe calea medierii

Recuperarea debitelor pe calea medierii

Echipa de mediatori din Bucuresti va prezinta prin prisma portalului online http://www.mediatori-romania.ro o perspectiva functionala aparte asupra rolului si mecanismelor recuperarii debitelor pe calea medierii, considerata o solutie optima si favorabila actorilor implicati.

In aceste conditii, medierea este consemnata ca modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale cordiala, prin interventia unei terte persoane atestata ca mediator, prezentand o pozitie de neutralitate si confidentialitate.

Astfel, mediatori din Bucuresti au realizat un colectiv interactiv, dinamic si mobil in aceasta directie, medierea comerciala, in acest caz, oferind solutii pentru cazurile in care recuperarea creantelor impune dificultati, cu atat mai mult in negocierea stabilirii garantiilor de plata a creantelor.

Echipa de mediere Bucuresti a cabinetului nostru va sta la dispozitie pentru conjuncturi juridice precum executari silite, solutii pentru esalonarea platii unei datorii, identificarea factorilor compensatori pentru creditori, solutionarea cererilor de insolventa in cazul neplatii datoriei, ori retragerii cererilor de insolventa.

Toti acesti factori procesuali au condus la fundamentarea unui demers de asistenta sustinuta de echipa de mediatori din Bucuresti, in termenii unei colaborari discrete si confidentiale.

De buna seama, prin prisma portalului nostru virtual, echipa de mediatori din Bucuresti va pune la dispozitie un set de informatii destinate debutului procesului de recuperare a creantelor pe calea medierii, dintre care amintimĀ :

  1. Identificarea debitorului prin cod fiscal
  2. Investigarea si verificarea la Ministerul de Finante
  3. Evaluarea contractului de colaborare
  4. Gestionarea documentatiei aferente, prin facturi, procese verbale, anexe.

Sub egida acestor circumstante, procesul de mediere Bucuresti se desfasoara in termenii unui proces simplificat, amiabil, conventional, ca negociere asistata, evitand parcurgerea solutionarii problemei in instanta.

CBCIRSM
Romania SanMarino
Stiinte Juridice
Stiinte juridice
Avocat Anghel
Avocat Anghel
Fundatia Folk Art
Fundatia Folk Art