Medierea ajuta la solutionarea conflictelor

Medierea ajuta la solutionarea conflictelor

Propunand un instrumentar accesibil si o conjunctura simplificata de solutionare a problemelor printr-o contextualizare concilianta, medierea constituie o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale cordiala, impartiala, neutra, confidentiala si libera prin consimtirea mutuala a partilor.

Exercitiul de mediere Bucuresti gestionat de echipa cabinetului nostru are ca nucleu central increderea pe care partile o acorda mediatorului ca factor de facilitare a negocierilor si obtinerea unei solutii viablie si durabile.

Orice mediator Bucuresti al echipei noastre va va explica medierea, familiarizandu-va cu procesul implicat, in termenii unui exercitiu deseori impus de catre judecatori dupa administrarea probatoriului.

Avantajul este, asadar, sustinut de generarea unei solutii amiabile, care ingaduie partilor sa detina controlul consecvent, sa fie direct antrenate in solutionarea deciziilor, mediatorul mentinandu-si neutralitatea.

Deseori, medierea este pur voluntara, insa de fiecare data, caracteristica ei esentiala ramane confidentialitatea. Medierea nu este formala in sensul procesului juridic, ci se concentreaza pe vointa si interesul partilor, sesiunile de mediere si conciliere nefiind publice. Totodata, medierea este un proces prea putin costisitor, economic chiar si din perspectiva timpului investit.

Orice mediator Bucuresti al echipei noastre reuseste sa va prezinte conflictul in termenii procedurii medierii ca element care depinde totodata de capacitatea de perceptie si de gandire a unor evenimente asupra carora o terta persoana poate stabili o contextualizare obiectiva.

De aceea, mediatorii echipei noastre manifesta abilitati psihologice, nu doar juridice, adaptandu-se proceselor de extraversiune, empatie si obiectivitate ale partilor implicate.

Prin portalul nostru virtual, http://www.mediatori-romania.ro, luati cunostinta de coordonatele fundamentale ale activitatii noastre depuse in dimensiunea medierii, continuarea procesului de informare desfasurandu-se la sediul cabinetului nostru, in cadrul sedintei de consultanta si abordare a problemei in vederea solutionarii.

Costuri optime, personalizate, sunt aplicate pentru intreprinderea unui program de conciliere realizat in termenii Legii nr. 192/2006 care reglementeaza activitatea de mediere si organizarea profesiei de mediator.

CBCIRSM
Romania SanMarino
Stiinte Juridice
Stiinte juridice
Avocat Anghel
Avocat Anghel
Fundatia Folk Art
Fundatia Folk Art